Badstuekoncert

Hund I Snor har netop udgivet deres første EP ”Slå ørerne ud”. EP’en er en lille pose blandede bolsjer som byder på pop, rock, jazz og bossanova.

Badstuekoncert

Der bliver fut i fejemøjet denne fredag aften, hvor Jens Ozmec Oktet lægger vejen forbi Sofiebadet. Jens Ozmec Oktet er et moderne jazzensemble bestående af otte unge musikere, der spiller originale kompositioner og egne, nye arrangementer af Andrew Hill`s musik fra 1960erne.

Skriveworkshop

Skriveworkshop med kurbad. Glæd dig til 2,5 times forårsrengøring af krop og sind! Roberta Montanari, indehaver af Bio-Salon, vil guide dig trygt gennem krop og sjæl under temaet renselse.

​Hvad er hamam?

Vi elsker vores skønne og helt unikke hamam kuppel. Men hvad er en hamambehandling egentlig? Læs mere om vores hamam signaturbehandlinger eller se videoen.

 

     

Bliv medlem af Sofiebadet

Badet har eksisteret i over 100 år og vores største ønske er at det holder 100 år mere. Som medlem af foreningen Sofiebadet, kan du være med til at præge badets udvikling, og sikre, at et stykke unik kulturhistorie fortsat er velbevaret.