Guidet urtetur på Chr.Havns Vold - 16. maj Kom med på sanketur med Julie Swane, urtevejleder og forfatter til bogen

Poesi og installation i badet

Udstilling i Sofiebadet forlænget til 27.maj.

Den poetiske installation "Hvis det regner...så...(hukommelsens glaciologi) der består af digte og scenografiske elementer, der sætter focus på trang, længsel, begær, hukommelse og perception. I Sofiebadet kan du opleve installationen med digte af den franske forfatter Pauline Jupin og udvalgte værker af kunstner Aneymone Wilhelm d.18 .april-27.maj

 
Kokoro - 8 kærlighedsange på 8 forskellige sprog Per Bloch (stemme), Christine Raft (klaver) og Live Johansson (cello)  En enestående og anderledes koncertoplevelse på tværs af sprog. Koncerten er baseret på Per Blochs musikalbum, Kokoro, som består af otte kærlighedssange på otte forskellige sprog, hvor han har skrevet og synger på engelsk, tysk, dansk, islandsk, fransk, spansk, græsk og arabisk.  Kokoro betyder hjerte på japansk og sangene har alle temaet kærlighed. Til livet, til kroppen, til naturen etc. Koncerten en rejse i sprog og mangfoldighed. En koncert i nuet, skræddersyet til Sofiebadet. Per Bloch akkompagneres af cellisten Live Johansson og pianisten Christine Raft.  Støttet af Statens Kunstfond!  Billetpris 100kr  Køb din billet her

Søndagskoncert i Sofiebadet

Søndag d. 27. Maj kl.16 - Kokoro, 8 kærlighedsange på 8 forskellige sprog
Per Bloch (stemme), Christine Raft (klaver) og Live Johansson (cello)

En enestående og anderledes koncertoplevelse på tværs af sprog. Koncerten er baseret på Per Blochs musikalbum, Kokoro, som består af otte kærlighedssange på otte forskellige sprog, hvor han har skrevet og synger på engelsk, tysk, dansk, islandsk, fransk, spansk, græsk og arabisk. Kokoro betyder hjerte på japansk og sangene har alle temaet kærlighed. Til livet, til kroppen, til naturen etc. En koncert i nuet, skræddersyet til Sofiebadet.

 

Billetpris 100kr - Støttet af Statens Kunstfond!

 
Skriv en tekst her

Oplev badet

Sofiebadet byder på mange spændende oplevelser og et udvalg af bade og behandlinger altsammen i vores flotte fredede badehus.

Hvem er Sofie?

Sofie er en ældre dame på Christianshavn der har rundet de 100 år. Hvordan holder hun sig så godt og hvordan sikrer vi at hun holder endnu 100 år?

Events

Hvad sker der ellers i badet? Vi holder blandt andet koncerter, foredrag, midnatsbadninig, saunagus & fælleshamam, men hvornår er det lige det er?

​Hvad er hamam?

Vi er meget begejstrede for vores skønne haman, men hvad er det ,vi taler om ? Læs mere om vores hamam  og behandlinger eller se videoen om denne.

 

     

Holde badet ovenvande

 Badet har eksisteret i over 100 år og vores største ønske er at det holder 100 år mere. Det kan være en stor udfordring at holde badet igang og dette ville ikke være muligt uden vores medlemmer.