Skriv en tekst her
Renselsesworkshop med Bio-Salon Løber du stærkt inden ferien? Rens dit sind og forfrisk din krop - kom til Bio-Salon skriveworkshop. Journalist og kropsterapeut Roberta Montanari vil guide dig gennem rensende skriveøvelser og små meditationer, som afstresser og gør dig klar til ferien. Hvad er renselse for dig? Bliv klogere på det og på, hvordan begrebet har forandret sig over tid.  Skriveworkshoppen finder sted onsdag 20. juni kl. 19-21 efter bad i Sofiebadets smukke lokaler. Husk blok og pen! Se mere på https://www.biosalon.dk/

Renselsesworkshop med Bio-Salon onsdag d. 20. juni

Løber du stærkt inden ferien? Rens dit sind og forfrisk din krop - kom til Bio-Salon skriveworkshop og kurbad. Journalist og kropsterapeut Roberta Montanari vil guide dig gennem rensende skriveøvelser og små meditationer, som afstresser og gør dig klar til ferien. Hvad er renselse for dig? Bliv klogere på det og på, hvordan begrebet har forandret sig over tid.
Skriveworkshoppen finder sted onsdag 20. juni kl. 19-21 efter bad i Sofiebadets smukke lokaler. Husk blok og pen! Kom og start med et kurbad. Samlet pris for kurbad og skriveworshop 185kr.

Se mere på https://www.biosalon.dk/

Bestil din billet her

Oplev badet

Sofiebadet byder på mange spændende oplevelser og et udvalg af bade og behandlinger altsammen i vores flotte fredede badehus.

Hvem er Sofie?

Sofie er en ældre dame på Christianshavn der har rundet de 100 år. Hvordan holder hun sig så godt og hvordan sikrer vi at hun holder endnu 100 år?

Events

Hvad sker der ellers i badet? Vi holder blandt andet koncerter, foredrag, midnatsbadninig, saunagus & fælleshamam, men hvornår er det lige det er?

​Hvad er hamam?

Vi er meget begejstrede for vores skønne haman, men hvad er det ,vi taler om ? Læs mere om vores hamam  og behandlinger eller se videoen om denne.

 

     

Holde badet ovenvande

 Badet har eksisteret i over 100 år og vores største ønske er at det holder 100 år mere. Det kan være en stor udfordring at holde badet igang og dette ville ikke være muligt uden vores medlemmer.