1 juni kl.18:00 - 20:00

Spændende event med Josée-Ann Cloutier

Obs eventen er både den 1 og 2 juni 

To kvinder fra Canada rejser igennem hele Skandinavien og Baltikum i juni på en bade / saunakultur tur, der dokumenterer badehus og dampbadskultursteder og projekter til video og bog.


Josée-Ann Cloutier, grundlægger af Steamspace fra Canada byder på en poetisk og kulturel oplevelseshistorie, der udveksler fremtrædende øjeblikke fra hendes bade- og sauna
pilgrimsture i Asien og Europa, med en overraskelse fra Canada.

Samtaler om den rolle, disse steder bidrager med til sammenhold, kreativitet, imødegåelse af isolation, klimaændringer og mere, bliver delt og diskuteret.

Torsdag 1. juni og fredag den 2 juni 2017 kl. 18.00, - 20:00, Sofiebadet, Sofiegade 15, 1418 København K, Danmark.

Pris 135 kr. billetter købes her på sitet eller i døren.
Kontakt
Sofiebadet : Tlf 28689829

Bemærk det er torsdag og derfor kun for kvinder. Fredag er for begge køn . Vi glæder os til at se jer .

 

Fredet og renoveret

Badeanstalt fra 1909

med fokus på økologi,

bæredygtighed,

og socialt ansvar

 
Skriv en tekst her
 
Skriv en tekst her

Oplev badet

Sofiebadet byder på mange spændende oplevelser og et udvalg af bade og behandlinger altsammen i vores flotte fredede badehus.

Hvem er Sofie?

Sofie er en ældre dame på Christianshavn der har rundet de 100 år. Hvordan holder hun sig så godt og hvordan sikrer vi at hun holder endnu 100 år?

Events

Hvad sker der ellers i badet? Vi holder blandt andet koncerter, foredrag, midnatsbadninig, saunagus & fælleshamam, men hvornår er det lige det er?

​Hvad er hamam?

Vi er meget begejstrede for vores skønne haman, men hvad er det ,vi taler om ? Læs mere om vores hamam  og behandlinger eller se videoen om denne.

 

     

Holde badet ovenvande

 Badet har eksisteret i over 100 år og vores største ønske er at det holder 100 år mere. Det kan være en stor udfordring at holde badet igang og dette ville ikke være muligt uden vores medlemmer.