Smuk søndagskoncert i Sofiebadet

23. september Kl. 17.00. Intimkoncert i Sofiebadets helt unikke akustik med guitarist Alex Jønsson der er kendt for sit melankolske udtryk med dybe rødder i den nordiske jazztradition. Han er denne dag i følgeskab med guitarist Heikki Ruokangas. Dørene åbner kl. 16.30 Varighed ca. 1,5 time. Pris 100. kr.

Oplev badet

Sofiebadet byder på mange spændende oplevelser og et udvalg af bade og behandlinger altsammen i vores flotte fredede badehus.

Hvem er Sofie?

Sofie er en ældre dame på Christianshavn der har rundet de 100 år. Hvordan holder hun sig så godt og hvordan sikrer vi at hun holder endnu 100 år?

Events

Hvad sker der ellers i badet? Vi holder blandt andet koncerter, foredrag, midnatsbadninig, saunagus & fælleshamam, men hvornår er det lige det er?

​Hvad er hamam?

Vi elsker vores skønne og helt unikke hamam kuppel. Men hvad er en hamabehandling egentlig? Læs mere om vores hamam signatur behandlinger hamam eller se videoen.

 

     

Hold badet ovenvande

 Badet har eksisteret i over 100 år og vores største ønske er at det holder 100 år mere. Det kan være en stor udfordring at holde badet igang og dette ville ikke være muligt uden vores medlemmer.