EFTERÅRSFERIE 2018 - Sæbesjov i Sofiebadet

Sjov med sæbe i Sofiebadet i efterårsferien. Børn fra 6 år, teenagere og deres voksne er velkomne til nogle skønne timer med sæbeworkshop, kurbad og historier fra dengang et bad var en halvårlig begivenhed.

Oplev badet

Sofiebadet byder på mange spændende oplevelser og et udvalg af bade og behandlinger altsammen i vores flotte fredede badehus.

Hvem er Sofie?

Sofie er en ældre dame på Christianshavn der har rundet de 100 år. Hvordan holder hun sig så godt og hvordan sikrer vi at hun holder endnu 100 år?

Kulturnat 2018

Badet er åbent mellem 18.00 - 24.00 på Kulturnatten. Under overskriften "Halløj i det gamle badehus" byder vi indenfor til bl. a. fodbade, installationskunst og saxofon...

​Hvad er hamam?

Vi elsker vores skønne og helt unikke hamam kuppel. Men hvad er en hamabehandling egentlig? Læs mere om vores hamam signatur behandlinger hamam eller se videoen.

 

     

Hold badet ovenvande

 Badet har eksisteret i over 100 år og vores største ønske er at det holder 100 år mere. Det kan være en stor udfordring at holde badet igang og dette ville ikke være muligt uden vores medlemmer.