Gråbrødre kammerkor i Sofiebadet

Søndag 16. december får de smukke højloftede rum i Sofiebadet julebesøg af Gråbrødre kammerkor. Koret der holder til i Holmens Kirke, præsenterer en bred vifte af både kendte og ukendte og korsange. Glæd dig til "Når du ser et stjerneskud", "Her kommer, Jesus, dine små" og "O magnum mysterium".

Samtidig bliver der mulighed for at købe lækre julgaver og nyde et glas vin. Koncerten er gratis men billetter skal bookes i forvejen.

Oplev badet

Sofiebadet byder på mange spændende oplevelser og et udvalg af bade og behandlinger altsammen i vores flotte fredede badehus.

Om Sofiebadet

Sofie er en ældre dame på Christianshavn der har rundet de 100 år. Hvordan holder hun sig så godt og hvordan sikrer vi at hun holder endnu 100 år?

Gavekort og butik

I Sofiebadets lille gavebutik kan du blandt andet købe økologiske produkter, lækre hamamhåndklæder og gavekort. Du kan også købe gavekort online som kan printes eller sendes videre med det samme.

​Hvad er hamam?

Vi elsker vores skønne og helt unikke hamam kuppel. Men hvad er en hamabehandling egentlig? Læs mere om vores hamam signatur behandlinger hamam eller se videoen.

 

     

Hold badet ovenvande

 Badet har eksisteret i over 100 år og vores største ønske er at det holder 100 år mere. Det kan være en stor udfordring at holde badet igang og dette ville ikke være muligt uden vores medlemmer.