Klassisk koncert i Sofiebadet

Søndag d. 18. november kl. 16.00 får vi besøg af bratschist Anette Slaatto og hendes mand violinist Helge Slaatto. Anette Slaatto har undervist på Konservatoriet i Odense og været medlem af Danmarks Radios Symfoniorkester fra 1990 til 1999. Dette forlod hun til fordel for en omfattende freelance aktivitet som solist og kammermusiker.

 

Strygerparret har tidligere gæstet Sofiebadet, og er kendt for deres livfulde og indlevende koncerter, der til fulde udnytter badets helt fantastiske akustik.

Billetprisen er 100 kr. 

Oplev badet

Sofiebadet byder på mange spændende oplevelser og et udvalg af bade og behandlinger altsammen i vores flotte fredede badehus.

Hvem er Sofie?

Sofie er en ældre dame på Christianshavn der har rundet de 100 år. Hvordan holder hun sig så godt og hvordan sikrer vi at hun holder endnu 100 år?

Gavebutik

I Sofiebadets lille gavebutik kan du blandt andet købe økologiske produkter, lækre hamamhåndklæder og gavekort.

​Hvad er hamam?

Vi elsker vores skønne og helt unikke hamam kuppel. Men hvad er en hamabehandling egentlig? Læs mere om vores hamam signatur behandlinger hamam eller se videoen.

 

     

Hold badet ovenvande

 Badet har eksisteret i over 100 år og vores største ønske er at det holder 100 år mere. Det kan være en stor udfordring at holde badet igang og dette ville ikke være muligt uden vores medlemmer.