Option 1: Kurbad - ro og renselse i det historiske bad!

Ved ankomst udleveres badeklæde (pestimal), badesko og håndklæde. Man behøver ikke badetøj.

 Efter omklædning starter man med at skylle sig i vores marmorbrusenicher. Herefter kan man gå på opdagelse i badet og benytte sauna og/eller dampbad, kolde bade og kar. Der findes hvilerum med avis og en lille økocafe med snacks og drikkevarer. Koldt vand, frugt og urtete er gratis. Silkeshampoo fra Fischer-Pure til fri afbenyttelse. Varighed 2 timer. Pris 200 kr.

 

Option 2: Luxus Kurbad - tid til ekstra forkælelse?

Luxus kurbadet er et økologisk boost til krop og sjæl.

Udover kurbadet får du: En spirulina ansigtsmaske, der indeholder tang, ler og urter som fugter, plejer, opstrammer og vitaliserer huden. Sofiebadets klassiske hjemmelavede myntesaltscrub, der peeler og renser huden, så den efterlades blød og ren. Afslutningsvis en fugtighedscreme eller kropsolie. Varighed 2 timer. Pris 300 kr.

 

Option 3: Kurbad turist - på opdagelse i København?

Kombineret kurbad og "museumsbesøg". I kan komme fra gaden og behøver ikke medbringe noget. Vi har alt I skal bruge. Ud over kurbadet hvor I kan køle de varme fødder, får I 15. minutters rundvisning i badehuset fra 1909 med sjove detaljer og grumme historier. Med i pakken er også et kort over bæredygtige oplevelser i København, samt vores egne tips til grønne, smukke og sjove seværdigheder i København. Varighed 2 timer. Pris 300 kr.

Karbad m. urter

Hvad med at prøve et afslappende urtekarbad i vores porcelænskar fra 1909?

Se mere

Gavekort

Giv en du har kær en oplevelse i badet, når de ønsker det. En gave til krop og sjæl. 

Se mere

St√łt Badet

Bliv medlem af Sofiebadet og være med til at holde vores smukke bad "oven vande".

Bliv medlem