Type your text here

Sofiebadets helt specielle og smukke lokaler egner sig godt til små koncerter med optræden af enkelte eller få musikere. Så derfor afholder vi sådanne koncerter. 
Koncerterne kan bestå af klassisk eller rytmisk musik eller eventuelt noget helt andet.
Man kommer tæt på de optrædende, som så også er tæt på sit publikum.
Der er en fantastisk akustik, stimulerende for musikerne, ikke mindst, når der er et publikum, som bløder akustikken I det flotte flisebelagte rum op, så den bliver rigtig spændende og balanceret.
Der kan være ca. 40 tilhørere. 

Arrangeret af Foreningen Sofiebadet's musikgruppe.

s√łndag den 4 december kl. 16.00

Sophisticated Ladies

                         With special guest : Christina Dahl på sax 

 

En koncert med Sophisticated Ladies er en særlig oplevelse. Alvor, humor, engagement og musikalsk overskud er centrale elementer i en musikalsk rejse der bringer både smil og tårer frem.

Sophisticated Ladies er mere end blot et band – det er et livslangt venskab, en livslang rejse gennem musikkens vidunderlige og udfordrende landskab.
Trioen Sophisticated Ladies blev dannet i 1987 af sanger og basunist Richard Boone, som vi arbejdede sammen med i 12 år.

Udover at arbejde med jazzens standardmateriale er alle gruppens medlemmer også komponister og arrangører.

Sophisticated Ladies har foruden koncerter i trioformat samarbejdet med internationalt anerkendte kunstnere som: Buster Cooper, Teddy Edwards, Leo Wright, John Tchicai, Idrees Sulieman, Bent Jædig, Finn Ziegler, Jesper Thilo, Bob Rockwell og Ole “Fessor” Lindgreen.

Sophisticated Ladies har altid været en stærk spiller på den danske jazzscene. Vi har gennem tiden udgivet 6 cd’er i eget navn – dels i trioformat og dels i kvartet- og sekstetformat.

Vi har alle studeret på Rytmisk Musikkonservatorium i København som elever af bl.a Niels Henning Ørsted Pedersen, Ed Thigpen, Butch Lacy, Thomas Clausen og Jan Kaspersen.

Benita Haastrup har modtaget den prestigefyldte Ben Webster pris, Sunset Hornbæk Jazzpris og en Grammy som årets børnejazzmusiker 2012.

Helle Marstrand har modtaget Walther Klæbels Mindelegat og arbejder i øvrigt med komponisters rettigheder i foreningen DJBFA – kan også høres i sin egen trio som både sanger og bassist.

Marie Schmidt har modtaget et væld af komponistlegater og figurerer som komponist i div. sang- og salmebøger.

Alle tre musikere spiller i mange andre konstellationer, både i DK og udland.

En koncert med Sophisticated Ladies indeholder en god cocktail af numre fra vores mangeårige skatkiste af jazzstandards og originalkompositioner.

Vi optræder også lejlighedsvis som kvintet og sekstet.

www.sophisticatedladies.dk

 

Sted: Sofiegade 15 a-b, 1418 København

Billet: Indgangen Pris: 100 kr

 

Obs, mandag den 12 december kl. 20:00

Sophisticated Ladies

Fri entré 

Graabrødre Kammerkor holder til i Holmens Kirke og er blandt de bedste kammerkor i landet. Vi har specialiseret os i renæssance, tidlig barok samt helt ny kompositionsmusik. Koret har eksisteret siden 1995 og ledes i dag af Egil Kolind.

 

Julekoncerten i Sofiebadet bliver oplyst af stjernen, som over huset stod. Vi tager publikum med ind i en sfære af gyldent lys i en mørk tid. Publikum trakteres med nye og gamle julesange, bl.a. en nyskrevet julesang af korets dirigent.

 

Musik af: Orlando di Lasso, Praetorius/Sandström, Gustav Holst, Hugo Alfvén, Niels W. Gade, Carl Nielsen m.fl.

Der vil blive solgt glögg under koncerten.

Alle er velkomne!