Skriv en tekst her

Sofiebadets helt specielle og smukke lokaler egner sig godt til små koncerter med optræden af enkelte eller få musikere. Så derfor afholder vi sådanne koncerter. 
Koncerterne kan bestå af klassisk eller rytmisk musik eller eventuelt noget helt andet.
Man kommer tæt på de optrædende, som så også er tæt på sit publikum.
Der er en fantastisk akustik, stimulerende for musikerne, ikke mindst, når der er et publikum, som bløder akustikken I det flotte flisebelagte rum op, så den bliver rigtig spændende og balanceret.
Der kan være ca. 40 tilhørere. 

Arrangeret af Foreningen Sofiebadet's musikgruppe.

Søndag den 17 september kl. 16.00

Jazz i Sofiebadet

Glæd jer til Jazz i Sofiebadet 

Entré 30 kr 

3 september 2017 kl 15.15

Maria Dybroe´s Trio KØS

KØS

KØS bevæger sig i den eksperimenterende del af jazzen. Trioen tager udgangspunkt i stærke sangbare melodier hvorfra der spindes musikalske net, som kan gå i mange retninger, og ofte danner nye melodier i sig selv, men som uundgåeligt forbliver en del af den sammenhængende associationsrække. Nogle gange er det et spinkelt tema som får lov til at brede sig og vokse vildt. Andre gange er det kraftige unisone klangflader eller energisk polyfoni der snor sig frem og udmunder i skrøbelige stille landskaber. Nye former og farver skabes før der måske søges tilbage til roden. Rejsen er det spændende -  og nærvær og udsagn er essentielt.

 

Maria Dybbroe – altsax

Valdemar Kragelund – kontrabas

Kristian Isholm Saarup – trommer

www.Facebook.com/koesmusic

Jørgen Teller indleder en solo på en smuk gammel Levin #116 han først stiftede bekendskab med under et ophold på Skrova Fyr ved Lofoten i 2016. "Levin Takes" er en plade han indspillede dér.

Støttet af Københavns Kommunes musikudvalg

 

søndag 23 april 2017 kl 15.15 samt søndag den 30 april kl. 15.15

Søren Gorm - Jørgen Teller , Nyre Trio entre 40 kr.