Optur på ord

Optur på ord er en klassisk kurbadsoplevelse tilsat tekst og ord. Der er 20 pladser til denne event som bliver magisk, crisp, lys og forårslike. Vi har alt du skal bruge til kurbad og der kan tilkøbes lækker vin og skønne badeprodukter på aftenen.

Saunagus

Alle tirsdage fra kl. 19.00-21.00 er der saunagus i Sofiebadet. Du booker bare til alm. kurbad feks fra 18.00-20.00 og så ryger du med på gusholdet. Saunagus har en udrensende effekt og er en skøn sanselig oplevelse.

Saml urter

Gå med naturvejleder og forfatter Julie Swane på Christianshavns Vold og hør om hvad du kan samle ind og bruge i køkkenet. Pris 100 kr.

​Hvad er hamam?

Vi elsker vores skønne og helt unikke hamam kuppel der er bygget med inspiration fra mellemøsten. Men hvad er en hamambehandling egentlig? Varmt sæbeskum, sæbemassage og en grundig scrub er hovedelementerne.

Læs mere om vores hamam signaturbehandlinger og book en oplevelse for livet.

 

Ankomsttider i Sofiebadet

Ved hamam treatment, hamam luxus og massager er der ankomst 30 min før behandlingen starter (booking tid), ikke tidligere end dette, grundet begrænset plads. Ved Kurbad, Luxus kurbad, Grupper og Luxus karbad møder man til den bookede tid og ikke tidligere grundet begrænset plads.