Fodbad på torvet på Christianshavn, arrangeret af Sofiebadet

Shamanistisk Spa Aften i Sofiebadet

Mandag den 13. november kl 17:00-20:15

Dyk ned i en verden af spirituel og kropslig fornyelse med vores Shamanistiske spa aften i det sjælfulde Sofiebad. En inspirerende og nærende oplevelse, hvor gamle shamanistiske ritualer møder moderne spa-forkælelse.

En aften hvor du har mulighed for at opdage dybere lag af dit væsen gennem rituelle bade, naturlige og nærende hudprodukter, meditation, healing og spirituelle samtaler. Gennem de gamle shamanistiske teknikker, vil du blive guidet på en rejse, der ikke kun fornyer kroppen, men også nænsomt masserer sjælen.

🌕 Aftenens Program 🌕

17:00-17:15 Ankomst og omklædning

17.15-17.45 Velkomst og introduktion med shamanistisk trommerejse og guidet meditation for at åbne dit hjerte og din ånd. Vi drikker Blue Lotus te, som er forbundet med renselse af sindet og sjælen og hjælper dig med at opnå en tilstand af renhed og klarhed. Hjerteåbnende og groundende bevægelse.

17:45-19:15 Dampbad og sauna ritual med Sea Moss og lavendel/grape saltscrub til huden. Hamam kuppel med shamanistisk healing og ansigtsmassage.

19:15-20:00 Nærende Sea Moss te ceremoni og lækre snacks. Mulighed for at købe krystaller, røgelse, og andre shamanistiske redskaber

20:00-20:15 Omklædning og en hjertevarm afsked

🌿 Det Får Du 🌿

  • Indføring i shamanistiske rejser og healingsteknikker
  • Rituelle bade med nærende øko hudprodukter samt individuel ansigtsmassage
  • En atmosfære af samhørighed og åndelig forbindelse
  • Inspirerende samtaler og indsigt fra erfarne shamanistiske praktikere

Pris: 555 kr

Om Underviser Sofie Soulshyne: Sofie er ikke bare en kok, hun er en kunstner i køkkenet, og skaber måltider, der er en sand fest for både øjet og ganen. Hendes 15 års erfaring med vegansk og rå kost er fundamentet for hendes kreative og nærende retter: https://www.facebook.com/Highvibrationalfood/


Om Bianca Ivalu: Bianca er en bro mellem verdener. Med sin baggrund som Hudterapeut og sin uddannelse indenfor Biopati, Reiki healing, stress- og traume-terapi, samt clairvoyance og shamanisme, guider hun med stor kærlighed og dyb indsigt: Www.blessedbybroberg.dk


Om Katrine: Daglig leder af Sofiebadet, samt yogalærer og stemmeterapeut/sanger under navnet Ingel. 


Praktisk: Mød op i behageligt tøj som du kan bevæge dig i og medbring badetøj, håndklæde og evt egne slippers (ellers låner du af os)


VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS