Badeaktiviteter

Familiebadedag i Sofiebadet

Den sidste lørdag i maj byder den gamle badeanstalt Sofiebadet på Christianshavn børn og voksne indenfor til hygge og leg i kurbadet. I kan gå på opdagelse i dampbadet, tage et hvil i saunaen eller komme tæt på hinanden i det japanske trækar. Vi har også "det kolde gys" hvis I tør!

Billetpris er 100 kr. pr voksen og 50 kr. pr barn. Der findes tre adgangstidspunkter. Billetten gælder giver 2 timers adgang.

>> BOOK FAMILEBAD HER

Saunagus

Saunagus kører fast hver tirsdag fra 19.00-21.00 Det koster ikke ekstra at deltage i saunagus. Du skal bare booke en kurbadsbillet til 200 kr. i tidsrummet tirsdag kl. 18.30-20.30. Saunagus har en udrensende effekt og stimulerer alle sanser. Kombiner evt. med en tur i vores kolde kar, så er du sikker på at gå gladere end du kom.

>> BOOK KURBAD MED SAUNA GUS HER

Kvindetimer i Sofiebadet

Normalt er Sofiebadet en fælles oplevelse for mænd og kvinder. Men hver torsdag efter kl. 16. er der kun adgang for kvinder. Det gælder både gæster og personale. Det vil sige du kan booke kurbad, massager og hamam, og kun være omgivet af kvinder. Kvindeaftnerne plejer at være smadder hyggelige og i en afslappet stemning.