Hamam Treatment

Hamam behandlingen "Hamam Treatment" er en af Sofiebadets signaturbehandlinger. Det betyder at det er en behandling som er unik for Sofiebadet, og at den for os repræsenterer alt det vi vil huskes for.
  Med udgangspunkt i den mellemøstlige hamamtradition, har vores erfarne behandlere sammensat "hamam treatment" behandlingen der foregår i vores specialbyggede 40 grader varme hamamkuppel, på en stort lunt marmorleje. 


Under behandlingen når igennem alle type sansninger fra det blødeste sæbeskum, der blidt indhylder kroppen, til den grove kese handske, der venlig men bestemt, skrubber døde hudceller af og stimulerer kroppens største organ: huden. Kombineret med erfarne massagetryk, samt kulde og varme, får du en helt unik oplevelse, der sikrer dig fysisk og psykisk velvære i lang tid bagefter.
Behandlingen varer ca. 40 minutter og er inklusiv i 2 timers adgang til vores kurbad, samt opvarmning i sauna/ dampbad og efterhvile i vores hvilerum. Du behøver ikke medbringe noget, vi har alt hvad du skal bruge - så kom gerne direkte fra arbejde.

 

Hamambehandlingerne er vores stolthed. Det tager lang tid at blive en dygtig hamambehandler, og vi vil elske at vise dig, hvad vi kan.
Glæd dig - eller glæd nogen!

 

St√łt Badet

Bliv medlem af Sofiebadet og være med til at holde vores smukke bad "oven vande".

Bliv st√łttemedlem