Option 1: Spa/ Kurbad - Ro og renselse i det historiske bad!

Ved ankomst udleveres badeklæde til at have på (pestimal), badesko og håndklæde. Man er velkommen til også at medbringe badetøj. Det er obligatorisk at bære enten badetøj eller pestimal under besøg i Sofiebadet. Omklædning er fælles for mænd og kvinder, men det er også muligt at klæde om alene i en bruseniche.

 Efter omklædning starter man med at skylle sig i vores marmorbrusenicher. Herefter kan man gå på opdagelse i badet og benytte sauna og/eller dampbad, kolde bade og kar. Der findes hvilerum med avis og en lille økocafe med snacks og drikkevarer. Koldt vand, frugt og urtete er gratis. Silkeshampoo fra Fischer-Pure til fri afbenyttelse. Varighed 2 timer inkl. omklædning. Pris 200 kr.
 

Option 2: Luxus Spa/ Kurbad - Tid til ekstra forkælelse?

Luxus kurbadet er et økologisk boost til krop og sjæl.

Udover kurbadet får du til brug i badet: En spirulina ansigtsmaske, der indeholder tang, ler og urter som fugter, plejer, opstrammer og vitaliserer huden. Sofiebadets klassiske hjemmelavede saltscrub, der peeler og renser huden, så den efterlades blød og ren. Derudover giver vi også en lækker økologisk hårkur og afslutningsvis en fantastisk kropsolie. Varighed 2 timer inkl omkædning. Pris 350 kr.

Klippekort til kurbad option 1

Til dig der ønsker at benytte badet hyppigt. 5 x adgang til kurbadet gyldigt mandag til torsdag. Pris 675 kr. Klippekort er personlige og kan ikke deles. Gyldigt 2 år fra købsdato

Karbad m. urter

Hvad med at prøve et afslappende urtekarbad i vores porcelænskar fra 1909?

Se mere

Gavekort

Giv en du har kær en oplevelse i badet, når de ønsker det. En gave til krop og sjæl. 

Se mere

Støt Badet

Bliv medlem af Sofiebadet og være med til at holde vores smukke bad "oven vande".

Bliv medlem