Badet

Sofiebadet på Christianshavn er et historisk spændende projekt. Gennem masser af frivillig arbejdskraft og ildsjæle med hjerte for det, har det været muligt at få genåbnet den gamle badeanstalt i Sofiegade. Herunder finder du mere information om badet og folkene bag.

Kontakt os hvis du/I ønsker en Rundvisning.

Historien

Hvad er egentlig historien bag den over 100 år gamle badeanstalt på Christianshavn og hvorfor er det vi elsker stedet og forsøger at holde den oven vande? 

Badet idag

Bevarelsen af det originale i sammenspil med det nye. I dag har badet også fået en tyrkisk hamam og vores dejlige annex som bl.a. bliver brugt til Qi-gong undervisning og foredrag.

Projekter

Vi har altid gang i nye ideer og projekter for at gøre vores dejlige bad bedre, mere bæredygtigt og fremtidssikre det. Bl.a. vores projekt "Fra Regnvand Til Badevand".

Udsmykning

Kunster Lone Arendal har med sit store kendskab og kærlighed til Sofiebadet indvilliget i at udsmykke nogle af væggene med bl.a. smukke mosaikker og træsnit.

Foreningen

Hvem er det der har sin daglige gang i badet? Lidt om os, "Foreningen Sofiebadet", de frivillige og hvordan du kan blive medlem.

Anno1909
Vil du være med til
at holde Sofiebadet
oven vande?
Bliv Støttemedlem