Bliv ven med Sofie

 

Medlem af foreningen Sofiebadet

Sofiebadet er en gammel badeanstalt fra 1909. Badet blev bygget samtidig med en lang række andre badeanstalter i København for at hæve hygiejne standarden. I dag er der kun meget få at de oprindelige og meget smukke badeanstalter tilbage.

Sofiebadet var også tæt på at lukke og blive lavet til en børneinstitution, men lokale ildsjæle og arkitekter fik bremset planerne. Hvorefter de fik dannet Foreningen Sofiebadet, fredet bygningen og rejst 9 millioner kroner til istandsættelse og udvikling af den unikke bygning i Sofiegade.

Sofiebadet har siden istandsættelsen blev afsluttet for 10 år siden, dannet rammen om kultur og naturaktiviteter, samt naturligvis et hav af badearrangementer, kurbade og massage- og hamambehandlinger.

I Sofiebadet har vi et svagt punkt for det skæve, for bæredygtigheden og for naturen. Vores bestyrelse og personale arbejder dagligt på at bevare og udvikle huset, og sikre at det fortsat er et hus for høj og lav med plads til lidt af hvert.

Således har vi både besøg af lokale Christianshavnere, Fedtekælderen, Kofoeds skole, de kreative skoler på Holmen samt turister fra hele verden der nyder de unikke rum og de lækre behandlinger og bade.

Bliv medlem og få fordele

I Sofies bad ønsker vi os at blive en endnu større familie og derfor har du lige nu mulighed for at melde dig ind i foreningen Sofiebadet. Hvis du har lyst til at være aktiv i vores bestyrelse, hjælpe til med kulturarrangementer, har gode ideer eller et stort netværk du vil sætte i spil, er du lige sådan et medlem vi drømmer om. Hvis du bare ønsker at støtte os, uden at være aktiv bliver vi også super glade.

Et medlemskab koster 125 kr. for et år. Da året 2019 jo går på hæld, har vi besluttet at nye medlemmer resten af året har mulighed for at få 10% rabat på en oplevelse i Sofiebadet. Det kunne for eksempel være en koncert eller en tur i badekar for 2 personer.

Når du tegner medlemsskab modtager du en velkomstmail med en rabatkode. Samtidig får du 6-8 gange om året en nyhedsmail med info om badet, indkaldelse til Generalforsamling med mere. Det er naturligvis muligt at framelde sig mails hvis man ikke ønsker dette.