FORENINGEN SOFIEBADET

BLIV MEDLEM

Sofiebadet er en gammel badeanstalt fra 1909. Badet blev bygget samtidig med en lang række andre badeanstalter i København for at hæve hygiejne standarden. I dag er der kun meget få at de oprindelige og meget smukke badeanstalter tilbage.

Sofiebadet var også tæt på at lukke og blive lavet til en børneinstitution, men lokale ildsjæle og arkitekter fik bremset planerne. Hvorefter de fik dannet Foreningen Sofiebadet, fredet bygningen og rejst 9 millioner kroner til istandsættelse og udvikling af den unikke bygning i Sofiegade.

Sofiebadet har siden istandsættelsen blev afsluttet for 10 år siden, dannet rammen om kultur og naturaktiviteter, samt naturligvis et hav af badearrangementer, kurbade og massage- og hamambehandlinger.

I Sofiebadet har vi et svagt punkt for det skæve, for bæredygtigheden og for naturen. Vores bestyrelse og personale arbejder dagligt på at bevare og udvikle huset, og sikre at det fortsat er et hus for høj og lav med plads til lidt af hvert.

Således har vi både besøg af lokale Christianshavnere, Fedtekælderen, Kofoeds skole, de kreative skoler på Holmen samt turister fra hele verden der nyder de unikke rum og de lækre behandlinger og bade.

VI ANBEFALER

POPULÆRE GENVEJE

KONTAKT OS

Telefon
Booking

FØLG OS